Home ЗАБАВА На квиз изгуби 100.000 евра, а одговорот го имаше на маицата (видео)

На квиз изгуби 100.000 евра, а одговорот го имаше на маицата (видео)

SHARE

Алберто од Шпанија стана интернет атракција откако изгуби 100.000 евра на квизот „Ahora Caigo“.

Неговиот неуспех немаше да биде толку спектакуларен ако одговорот на финалното прашање не му го пишуваше на маицата.

Прашањето беше: „Кој е Стив Роџерс во филмот „Avangers“, a беа понудини три можни одговори: доктор, господин или капетан.

Алберто не го знаеше одговорот и покрај тоа што на маичката му пишуваше – „Стив Роџерс е капетан Америка“.

РЕКЛАМИ:
Loading...