Home INFO На проблемите им нема крај: Беквалац на мета на лихвари

На проблемите им нема крај: Беквалац на мета на лихвари

SHARE

Медиумите од соседството секојдневно изнесуваат нови детали од инцидентот помеѓу Наташа Беквалац и нејзиниот сопруг Лука Лазукиќ.
Српскиот Ало пренесува дека наводно, сопругот на Ната кај лихвари бил задолжен со сериозна сума на пари. Лука должел околу 50000 евра на луѓе кои секојдневно го притискале да го врати долгот.
Повиците почнале да пристигнуваат и кај Наташа и од неа барале да ги врати парите кои ги должел нејзиниот сопруг.

РЕКЛАМИ: