Home LIFE STYLE На што се се спремни мажите за да ја однесат жената во...

На што се се спремни мажите за да ја однесат жената во кревет

SHARE

На секоја жена и се случило да заврши во кревет со маж сосема непланирано, а поради фактот дека мажите се добри манипулатори кога е во прашање носењето девојка во кревет.

Еве кои се најчестите трикови што ги користат мажите:

Слатки зборови

После сексот тие исчезнуваат и веќе не се повторуваат. Мажите точно знаат што да кажат за жената да се чуствува посебно, а едаш кога ќе го добијат тоа што го сакаат, често ги мрзи да продолжат со глумата.

Алкохол

Не зборуваме за предатор кои ги опиваат девојките, туку за оние кои знаат дека жената се опушта со малку алкохол и полесно носи одлуки. И во право се.

Тажна приказна

Мажот кој наеднаш ја отвара душата и делува ранливо најчесто има скриени намери.

Слушаат заинтересирано

Некои навистина слушаат и ги интересира, но многумина од нив ги слушаат жените само за на крај да ја однесат девојката во кревет.

РЕКЛАМИ: ---