Home ЗАБАВА Најдобрата забава во регионот: 5 години „Street Bar“

Најдобрата забава во регионот: 5 години „Street Bar“

SHARE

Наши секојдневни, а во исто време специјални гости. Наши верни посетители кои секој ден не правите среќни со Вашето присуство.

На наше огромно задоволство заедно со Вас, успеавме „Стрит бар“ да стане култно место за создавање спомени, место за дружење, место за забава и место во кое го почнувате денот со добро кафе.

Постоиме заедно со Вас цели 5 години.

Создадовме место кое е собиралиште за љубителите на добра музика, квалитетно кафе и незаборавни забави.

Заедно создаваме поинакви настани поддржани од локални бендови но и интернационални имиња, најдобрите на овие простори.

Спомени собрани од пола деценија на едно место.

Сабота, 17 ти март заедно со уште едно звучно име, Silver Ivanov Sofia Bulgaria, да се вратиме назад низ времето и да создадеме уште една ноќ за паметење.

Диктираме мода во ноќниот живот, со добар звук и добри ефекти.

Да создадеме уште една вечер со која Кавадарци ќе отскокнува на листата на најдобри ноќни забави во регионот.

Бидете дел од журката во „Street Bar“!