Home ЗАБАВА Видео Дали ова е најдолгиот јазик што сте го виделе досега?

Дали ова е најдолгиот јазик што сте го виделе досега?

SHARE

Девојката на снимката на YouTube има навистина долг јазик, но тоа не е единствената интересна работа. Вниманието се насочува кон она што девојката може да го направи со него.

Сопственичката на долгиот јазик има и посебно име за иститот – гуштеров јазик или брз јазик.

Потполно ја разбираме зошто се фали со него, но е навистина огромен.

 

Не пропуштајте да го погледнете видеото.

РЕКЛАМИ:
Loading...