Home ЗАБАВА Видео Најгледана реклама на YouTube: За 2 месеци – 7 милиони прегледи

Најгледана реклама на YouTube: За 2 месеци – 7 милиони прегледи

SHARE

Ова е најгледаната реклама на YouTube.

За два месеци откако е поставена, таа има седум милиони прегледи со што можеме слободно да кажеме дека оваа реклама за сапун е вистински хит.

Погледнете зошто…

РЕКЛАМИ:
Loading...