Home ЗАБАВА Tv + Reality Најсмешните моменти од „ Sex and the City“

Најсмешните моменти од „ Sex and the City“

SHARE

„Sex and the City“ e една од најпопуларните ТВ серии, што иако одамна не се прикажува, ужива култен статус.

Оваа комедија/драма беше исполнета со многу смешни моменти, вредни за паметење и потсетување. Во видеото погледнете избор од десетте најсмешни моменти од серијата и споделете со нас кој ви е омилен.