Home ЗАБАВА Видео Не е теретана за секој (видео)

Не е теретана за секој (видео)

SHARE

Доколку посетувате теретана, тогаш знаете дека во истата може да се сретнат секаков вид на луѓе – оние кои сериозно си ја сфатиле работата и слушаат што им кажуваат инструкторите, но и такви кои врска немаат зошто се таму и едноставно не знаат да ги користат машините за вежбање.

Но, не сте виделе волку смотани луѓе што би поверувале во сè, дури и во очигледни шеги.