Home INFO Не, не е фотошоп! Доналд Трамп има двојничка

Не, не е фотошоп! Доналд Трамп има двојничка

реклама:SANSIRO

Велат дека секој има свој двојник, а за претседателот на САД тоа би можело да биде жена од шпанскоto рурално подрачје.
Долорес Леис живее на фарма со својот сопруг. Нема ниту компјутер ниту пак телефон но откако ја фотографираше новинарката Паула Васкез, таа стана ултра популарна.

Неверојатната сличност на Долорес со Доналд Трамп ги вжешти социјалните мрежи. Сите коментираат за двојничката на Трамп! Погледнете ја фотографијата и проценете сами за неверојатната сличност!

РЕКЛАМИ: ----------------------------------------------------