Home INFO Неговата смрт сеуште е мистерија: Погребан е Авичи

Неговата смрт сеуште е мистерија: Погребан е Авичи

SHARE

Минатиот петок, со приватна церемонија за семејството и најблиските пријатели, во родниот град Стокхолм погребан е Авичи.
Американскиот музичар Џеси Вејтс на социјалните мрежи објави фотографија од лист со ноти, врз кои е испишано вистинското име на Авичи.
Тим Берглинг почина во април во хотелска соба во Оман, каде се наоѓаше на одмор.

РЕКЛАМИ: