Home ЗАБАВА Видео Некои луѓе сфаќат колку се брзи кога зад нив има змија (видео)

Некои луѓе сфаќат колку се брзи кога зад нив има змија (видео)

SHARE

Шегаџијата Роман Атвуд се послужил со стар, но секогаш ефективен трик за да се пошегува, па открил дека многумина не знаат колку се талентирани за спринтерска дисциплина… :).

РЕКЛАМИ:
Loading...