Home ШОУ БИЗз Балкан Неколку недели пред да ја убие: Каписода романтичен со Ксенија Пајчин (видео)

Неколку недели пред да ја убие: Каписода романтичен со Ксенија Пајчин (видео)

SHARE

Една од најголемите трагедии на српската естрада се сличи во 2010-тата година, кога Филип Каписода ја уби пејачката Ксенија пајчин, а потоа и себе.

Разлилни приказни кружеа по медиумите која била причината што го натерало Филип да го направи ова, но до денес тоа не се утврди.

Тоа што останува после сите овие години е сеќавањето на трагичната судбина на двајца млади луѓе, а меѓу спомените е и едно заедничко видео.

Погледнете:

РЕКЛАМИ:
Loading...