Home ЗАБАВА Занимливости Нема да поверувате како настанала оваа слика

Нема да поверувате како настанала оваа слика

SHARE

Погледнете ја добро сликата!

Сигурно помисливте дека се работи за убава фотографија.

Ако е така, ќе се изненадите од ова што следува…

Навистина е проблем да се поверува дека ова не е фотографија.

Ова е слика нацртана со молив!

Ја изработи 22-годишниот Диего Фацио, италијански самоук сликар.

Со неколкугодишно вежбање и изучување, Диего успеал да ја усоврши до перфекција техниката на фотореализам.

Погледнете како настанала…

РЕКЛАМИ:
Loading...