Home INFO Немате ланец? Еве како да си ја заклучите вратата со обична вилушка...

Немате ланец? Еве како да си ја заклучите вратата со обична вилушка (ВИДЕО)

SHARE

Постои специјална постапка, со која виљушката се приспособува за улога на безбедност и заштита.

Заминувате од дома, а немате пари за синџири и специјални аларми? Ова е одлично решение за вас.

Прежалете една виљушка од кујнскиот сервис и обезбедете го вашиот дом.

Погледнете го видеото внимателно, човекот убаво и сликовито ќе ви покаже како да ја изведете оваа операција за безбедност.

РЕКЛАМИ: ---