Home INFO Неверојатна глетка, снег падна во Сахара (видео)

Неверојатна глетка, снег падна во Сахара (видео)

реклама:4U PHARMA

Месецот Јануари во многу делови во светот донесе снег.

На социјалните мрежи осамнаа видеа и од снег во Сахара, една од најтоплите места на планетата.

Количината на снег што падна подолго време се задржа во неколку региони на Алжир и Мароко, објавија метеоролошките служби на арапските земји.

А како резултат на ова, огромните области се претворија во бели пространства со снежни наноси и замрзнати езера.

РЕКЛАМИ: ----------------------------------------------------