Home INFO Неверојатно видео: Голема лавица по долго време се сретнува со човекот кој...

Неверојатно видео: Голема лавица по долго време се сретнува со човекот кој ја пораснал

реклама:4U PHARMA

Неверојатен момент кога голема лавица после долго време се сретнува со човекот кој ја пораснал како малечка.

Лавцата Кјара скокнала во прегратка на својот поранешен сопственик со кој не се виделе веќе подолго време.

Адолфо и го спасил животот кога била бебе, но подоцна била преместена во Центар за заштита на животните.

Во овој центар живеат околу 300 големи мечки, јагуари, лепарди и слично…

Погледнете како изгледала нивната средба:

РЕКЛАМИ: ----------------------------------------------------