Home LIFE STYLE Незаборавен секс: Три пози во кои жените сигурно ќе дожиевеат оргазам

Незаборавен секс: Три пози во кои жените сигурно ќе дожиевеат оргазам

SHARE

Женскиот оргазам долго беше табу тема, а сега сите зборуваат за него, па ова се најдобрите начини да се доживее.

1. Модифицирана мисионерска поза

Ова е поза која сите ја сакаат, а за да уживате уште повеќе под задникот ставете перница за да ја подигнете, а нозете место околу партнерот преклопете ги спрема градите. Пенетрацијата ќе биде појака, а чуството подобро.

2. Каубојка

Оваа поза мажите ја обожаваат зошто така најдобро ја гледаат својата партнерка, а за да уживате уште повеќе направете некои измени. Кога жената е одозгора, мажот нека седне за градите да ви се допираат. Жената една рака нека ја стави зад себе за да се потпира на креветот, а мажот така ќе има уште подобар поглед на вашето тело.

3. Кучешка поза

Иако многумина мислат дека во оваа поза не може да се постигне оргазам, се лажат. Жените можат да уживаат, но ако тоа навистина го сакаат. Жената треба да легне на стомак и полека да го крене задникот. Ако ви е тешко можете и да си ставите перница. Потезите на мажот треба да бидат бавни и во ритам.

РЕКЛАМИ:
Loading...