Home ЗАБАВА Видео Никој не знае што се случило: Дали е под дејство на алкохол...

Никој не знае што се случило: Дали е под дејство на алкохол или ја „опседнал ѓаволот“ (видео)

SHARE

Девојката на снимката во еден момент почнала да се однесува чудно.

На почетокот на снимката изгледа како девојката да е под дејство на алкохол или некои дроги, но потоа ситуацијата дополнително се „закомплицирала“.

На момент делувало како девојката да се смирила, а потоа почнала да прави чудни изрази на лицето и да се однесува агресивно.

Во нападот на бес го нападнала патникот кој бил најблиску до неа и почнала да го дави, а потоа и да го удира. Тој и возвратил на ударите, па и полицијата се вмешала за да ја смири ситуацијата.

Таа и патникот ќе мора да платат казна од по 500 долари поради нарушување на јавниот ред и мир.

Погледнете го видеото:

РЕКЛАМИ:
Loading...