Home ШОУ БИЗз Мак сцена Нокаут ќе бидат предгрупа на Дуран Дуран

Нокаут ќе бидат предгрупа на Дуран Дуран

SHARE

Нокаут ќе настапат како предгрупа на концертот на Дуран Дуран на 7 јули на Скопското кале.

Од Авалон информираат дека само Нокаут ги гледаат како можни гости.

– На Пере и на останатите членови на Нокаут идејата им се виде фантастична. После прегледувањето на материјалите стигна и потврда од менаџментот на Дуран Дуран дека им се допаѓа и „Knockout“ да настапат како поддршка таа вечер, информираат од Авалон.

Наскоро ќе дознаеме и малку повеќе детали за концертот на Дуран Дуран. Тие следниот месец ќе ги отворат ЛОИ во Лондон

Инаку, Нокаут овој преиод се актуелни со новиот видео запис за песната „Знаеш каде да ме најдеш“ кој неодамна го промовираа на регионалниот MTV канал.

РЕКЛАМИ:
Loading...