Home ЗАБАВА Нострадамус ја предвиде победата на Трамп, еве што друго вели за во...

Нострадамус ја предвиде победата на Трамп, еве што друго вели за во иднина

75
0
SHARE

По некое важно случување во светот секогаш луѓето се потсетуваат на предвидувањата на Нострадамус.

Па, така беше и по победата на Трамп во претседателската трка во Америка.

Нострадамус во своето предвидување за оваа земја вели:

„Голем бесрамен и смел кавгаџија. Тој ќе биде избран за гувернер на војската. Скршен мост, град кој ќе се онесвести од страв. Лажниот трубач ќе го прикрива лудилото и ќе ја присили Византија да ги менува законите. Од Египет ќе пристигне човек кој ќе ги повлече законите и ќе ги промени парите“, се вели во неговото предвидување.

Експертите се убедени дека тој со овоие зборови ја предвидел победата на Трамп, но сеуште не им е јасно што е она што доаѓа.

Доналд Трамп

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here