Home ЗАБАВА Нов фотошоп хит: Девојче бега од бесен паун!

Нов фотошоп хит: Девојче бега од бесен паун!

SHARE

Некој фотографии едноставно се создадени во вистински момент и многу лесно стануваат хит на социјалните мрежи.

Ова се случи со фотографија од мало девојче кое бега од бесен паун. При посетата во зоолошка градина, девојчето било „нападнато“ од паун, а нејзината мајка го фотографирала моментот.

девојче бега од паун

Фотографијата од преплашеното девојче се појави на „Редит“, а тоа беше доволно интернет заедницата да направи фотошоп шеги.

Погледнете.

девојче бега од паун

девојче бега од паун

девојче бега од паун

девојче бега од паун

девојче бега од паун

девојче бега од паун

девојче бега од паун

девојче бега од паун

девојче бега од паун

девојче бега од паун

девојче бега од паун

девојче бега од паун

девојче бега од паун