Home INFO Нов хит на пазарот: Новогодишна елка, отпорна на мали деца и домашни...

Нов хит на пазарот: Новогодишна елка, отпорна на мали деца и домашни миленици (ФОТО)

SHARE

Во онлајн маркетите годинава се појави вистински хит, новогодишна екла прилагодена за родители со мали деца или пак сопственици на мачки.

Елката е доста практична, бидејќи украсите на неа не се на дофат на мали деца и домашни миленичиња.

Цената е околу 33 фунти.

РЕКЛАМИ:
Loading...