Home СПОРТ Останато Новак се зачука во рекламите, а потоа го опцу неразбраниот судија (видео)

Новак се зачука во рекламите, а потоа го опцу неразбраниот судија (видео)

SHARE

Дожд паѓаше во текот на првиот и на почетокот на вториот сет на дуелот помеѓу Ѓоковиќ и Мареј, но судијата Штајнер одлучи дека има услови за игра и не го прекина мечот.

Меѓутоа, тенисерите многу тешко се движеа на натопен терен, за што најдобро зборува снимката кога Новак се сплетка и се удри во рекламите, но за среќа не се повреди.

Во четвртиот гем од вториот сет, Новак после уште едно лизгање, дури и го опцу судијата со зборовите „Апсолутно е е*** опасно“, но Штајнер продолжи да го игнорира и ја продолжи играта.

Повеќе спорт: sportmax

РЕКЛАМИ: ---