Home ЗАБАВА Видео Новиот Бетмобил на Путин е закон! (видео)

Новиот Бетмобил на Путин е закон! (видео)

SHARE

Најновото руско воено возило, кое неформално се нарекува „The Punisher”, според изгледот многу личи на Бетмобил…

Оклопното возило е претставено пред рускиот претседател Владимир Путин, а многу експерти сметаат дека „The Punisher” е всушност рускиот одговор на американскиот хамер. Сите се импресионирани од новото возило, кое има капацитет за 10 лица.

„The Punisher” е опремен со „Class 6a” оклоп, дизајниран за балистичка заштита, со отвори за пушки од страните, на задните врати и на покривот.

РЕКЛАМИ:
Loading...