Home ШОУ БИЗз Мак сцена Ново запросување: По Каролина Гочева и Јана Бурческа се мажи уште една...

Ново запросување: По Каролина Гочева и Јана Бурческа се мажи уште една македонска пејачка

SHARE

Како што би рекла постарите – Каролина Гочева повлече нога помеѓу јавните личности.

Па по запросувањето на пејачката и пред Јана Бурческа кажа „ДА“ и Нина Јанева реши да се мажи!

Македонската пејачка, доби веренички прстен од нејзиниот избраник Александар Николовски со кого е во врска од минатата година.

Честитки!