Home ШОУ БИЗз Балкан Одлучен да ги фати крадците: Саша Поповиќ најми приватен детектив

Одлучен да ги фати крадците: Саша Поповиќ најми приватен детектив

SHARE

Саша Поповиќ, директорот на Гранд минатата недела беше жртва на грабеж кој се случи во неговиот дом.

Тој сега цврсто е решен да ги пронајде сторителите, а бидејќи не сака да погодува кој би можел да биде, изнајми и приватен детектив кој ќе се вклучи во потрагата.

Саша се сомнева и во блиски луѓе до него кои влегувале и биле гости во неговиот дом.

На надлежните органи им ги предал снимките од сигурносните камери, а следната недела ќе даде изјава.