Home ЗАБАВА Видео Оптички илузии со слично дејство на дрога (видео)

Оптички илузии со слично дејство на дрога (видео)

SHARE

Кога ќе ја изгледате оваа илузија, ќе се запрашате што се случува со вашиот вид.

Сепак, не грижете се, ефектите траат околу 20 секунди. Предупредување: Луѓето кои боледуваат од епилепсија не би смееле да ги гледаат овие клипови.

Овие оптички илузии ќе ви овозможат да го видите светот околу себе како да сте под дејство на дрога.

Доволно е само одреден период да гледате во нив.

Не грижете се, светот околу вас ќе се врати во „нормала“ за околу 20 секунди, колку што траат ефектите од оваа илузија.

Погледнете го видеото:

Кај наредната илузиј, принципот е сличен. Доволно е да гледате во централната точка триесетина секунди:

РЕКЛАМИ:
Loading...