Home INFO Островот на богатите: Овде летуваат и Кејт Мидлтон и Принцот Вилијам (...

Островот на богатите: Овде летуваат и Кејт Мидлтон и Принцот Вилијам ( ФОТО )

реклама:hotel PREMIER

Локациите кои членовите на кралското семејсво ги одбираат за одмор по правило не се откриваат во јавноста, се со цел да не се наруши нивната приватност.

Сепак, пред неколку години еден британски м едиум откри дека војводата од Кембриџ и неговата сопруга заедно со своите три деца, со приватен авион отпатувале до карипскиот остров Мистик.

Оваа локација најчесто ја избираат членовите на кралското семејство но и најбогатите луѓе во светот кога сакаат да имаат приватност.

Кејт и Вилијам двапати го посетиле овој остров. Првпат пред шест години, како брачна двојка, потоа две години подоцна, со својот првороден син Џорџ, кој тогаш имал само една година.

Речиси секоја зима, таму оделе да се опуштат и родителите на војвотката.

РЕКЛАМИ: ----------------------------------------------------