Home LIFE STYLE Љубов и секс Освојте го во три чекори

Освојте го во три чекори

SHARE

Заведувањето е игра во која најважно е да се употреви вистинска мамка во вистинско време.

Доколку сакате да станете заведувачка која со еден чекор ќе го собори својот маж, научете ги овие три основни правила.

Глас
Нежен и наивен, помалку треперлив или доминантен. Ова се само некои од гласовите со кои жената може да го заведе мажот. Употребете го женскиот шарм и поиграјте си со гласот кој моќе да испрати многу јасна порака.

Невербални пораки
Движењата и допирите се најдоброто оружје кај заведувањето, но треба да бидете внимателни затоа што претерувањето може да биде контра продуктивно. Икрата со косата и кожата, нанесувањето на кармин на усните или нежен и спонтан допир на неговата рака или рамено се пораки со кои не можете да згрешите.

Поглед
Со погледот понекогаш можете да ги откриете своите намери многу полесно отколку со зборовите. Ако забележите маж кој ви се допаѓа спроти вас, фокусирајте се на неговите очи, а кога погледите ќе ви се сретнат нежно погледнете на страна и ситуацијата зачинете ја со насмевка. Се работи за игра која ќе ја забалежи секој маж.

РЕКЛАМИ:
Loading...