Home ЗАБАВА Занимливости Откријте дали вашата жена е како Шпанија или Југославија

Откријте дали вашата жена е како Шпанија или Југославија

SHARE

Споредете ја вашата жена со земјите и нивниот политичко-еконосмки развој.

Меѓу 15 и 18 години жената е како Кина или Иран. Се развива толку брзо, има многу потенцијали, но сеуште е затворена кон странците

Од 18-21 година, жената е како Африка или Австралија. Откриена е до половина, полудива и преубава природа.

Меѓу 21-30 годнини, жената е како САД или Јапонија. Потполно истражена, многу добро развиена и отворена за трговија, особено со земјите со многу пари и автомобили.

Жената од 30 до 35 години е како Индија или Шпанија, многу ќешка и свесна за својата убавина.

Од 35-40 години, жената е како Франција или Аргентина. Донекаде уништена за фреме на војната, но сеуште многу топла. Место кое секако мора да го посетите

Жената од 40 до 50 години е како Југославија или Ирак. Ја изгубила војната и ја прогонуваат грешките од минатото. Потребна и е обнова од корен.

Меѓу 50 и 60 години, жената е како Русија или Канада. Пространа и тивка. Никој не ги чува границите, но ладната клима ги држи потенцијалните посетители подалеку.

Од 60 до 70 години, жената е како Британија или Монголија. Славно минато, но без иднина.

Над 70 години, жената е како Авганистан. Сите знаат каде е, но нема ама баш никакви шанси некој да оди таму.

РЕКЛАМИ:
Loading...