Home INFO Ова дефинитивно е најголемиот блам на Лепа Брена (видео)

Ова дефинитивно е најголемиот блам на Лепа Брена (видео)

реклама:G Natural

На YouTube каналот секојдневно можеме да наидеме на секекви видеа.

Но ова, во кое главна актерка е Лепа Брена од пред повеќе од 30 години, предизвикува смеење до солзи.

Снимката не е со најдобар квалитет,но убаво се гледа како Брена играјќи ја подигнува ногата толку високо и брзо, па се удрира себе си.

Но, тука приказната не завршува, тогаш уште млада, но веќе популарна пејачка, по самоударот паѓа на колена.

Сепак, во „нокдаун“ се наоѓа само неколку секунди, потоа брзо станува и продолжува да игра и пее.

„Слатки грех“ не се збуниле, па групата не ја прекинала музиката.

А во бројните коментари под видеото може да се дознае дека се работи за концерт во Мостар во 1983 година.

РЕКЛАМИ:Hotel Premier Bansko „ЛОТУЛС - МАКИТА ПРЕЗЕНТАЦИЈА“