Home ЗАБАВА Видео Ова девојче премина на мрачната страна (видео)

Ова девојче премина на мрачната страна (видео)

SHARE

Немирната насмевка и заразно смеење на едно мало девојче привлече 11 милиони гледачи на YouTube.

Таткото на девојчето ја снимил нејзината мала пакост, а потоа и нејзиното немирно смеење, па во описот на видеото напишал дека неговата ќерка „преминала на мрачната страна“.

Погледнете како звучи смеењето на малото девојче, кое на крајот сепак упати невина насмевка кон камерата.

РЕКЛАМИ:
Loading...