Home INFO Ова е братот на Здравко Чолиќ! Има интересна професија!

Ова е братот на Здравко Чолиќ! Има интересна професија!

SHARE

Никој не би можел да претпостави дека овој човек е брат легендарниот Здравко Чолиќ.

Додека популарниот пејач со години е преокупиран со музичката кариера, неговиот брат Драган Чолиќ има сосема поразлична професија.

Браќата се многу блиски а додека престојува во Белград, Здравко го користел секој момент за да пројде време со својот брат и семејството.

Драган Чолиќ е сопственик на ќебапчилница во Белград. Пред неколку години тој наводно од познат босански скараџија откупил оригинален рецепт за познатите босански кебапи. Не сака да се експонира во јавноста и медиумите.

РЕКЛАМИ: ---