Home INFO Ова е луксузната вила на Наташа Беквалац, се изнајмува за елитни прослави...

Ова е луксузната вила на Наташа Беквалац, се изнајмува за елитни прослави (видео)

реклама:МЕЛЕМ ОД КАНТАРИОН

Пејачката Наташа Беквалац добро ги инвестира парите заработени од музика.

Наташа поседува луксузна недвижнина во близина на Нови Сад.

Пејачката често борави во луксузното здание, но неретко и ја изнајмува вилата за специјални прослави и пригоди.

Неодамна, токму во нејзината вила свадбена прослава организираше пејачката Катарина Грујиќ, а за услугата Беквалац наплатила 700 евра.

Имото се протега на 3500 м2, а самата куќа е 400 м2. Во дворот е сместен прекрасен базен, а наводно за вилата Наташа вложила околу 200 000 евра.

РЕКЛАМИ: ----------------------------------------------------