Home INFO Ова е мајката на Александра Пријовиќ, еве со што се занимава

Ова е мајката на Александра Пријовиќ, еве со што се занимава

реклама:МЕЛЕМ ОД КАНТАРИОН

Борка Михајловиќ, мајката на познатата Александра Пријовиќ долги години се занимавала со пеење низ разни кафеани, се додека нејзината ќерка не започна да се натпреварува во „Ѕвездите на Гранд“.

Пријовиќ одлучила да ја прослави и својата мајка, па ја донесе во „Гранд“. Борка сега е пејачка на продукцијата, издаде неколку песни и гостуваше во емисии. Многумина велеат дека не само талентот, туку и убавината Александра ја наследила од мајка си.

Во продолжение погледнете како пее и изгледа Борка.

РЕКЛАМИ: ----------------------------------------------------