Home ЗАБАВА Ова е најдоброто селфи на сите времиња

Ова е најдоброто селфи на сите времиња

SHARE

Социјалните мрежи се преполни со „селфи“ фотографии.

Повеќето од стандардните фотографии се слични едни со други, а ретко кој не изненадува со нешто друго.

Едндри Блош е еден од ретките кој изненади со невообичаена фотографија со тропско животно.

Животното е во прв план, ги шири рацете и делува како да се смее.

На фотографијата Блош напишал: „Тотално сум против селфи-стаповите, но понекогаш правам исклучок.“

Едндри Блош

РЕКЛАМИ:
Loading...