Home INFO Ова ќе ги отфрли сите сомнежи: Невидена фотографија од Анџелина Џоли!

Ова ќе ги отфрли сите сомнежи: Невидена фотографија од Анџелина Џоли!

SHARE

Денес природниот изглед е вистинска реткост, особено кога станува збор за познатите дами. Анџелина Џоли уште како тинејџерка била осудувана дека премногу млада започнала со естетски корекции на своето тело, иако сето ова актерката го негирала но и аргументирала со фотографии кои го докажуваат спротивното.
Неодамна на социјалните мрежи се појави фотографија од актерката како бебе, која сведочи дека Анџелина и тоа како имала од кого да наследи природна убавина.

❤ – Dm for credit

A post shared by istorijat™ (@istorijat) on

Усните кои се нејзин заштитен знак и тогаш изгледале баш како и сега, нестварно и преубаво.

РЕКЛАМИ: ---