Home ЗАБАВА Tv + Reality Ова се македонките кои поминаа во вториот круг во „Ѕвездичките на Пинк“

Ова се македонките кои поминаа во вториот круг во „Ѕвездичките на Пинк“

SHARE

Ако се сомневавте дека по по големиот успех на македонските претставници во претходните две сезони на музичкото талент шоу „Ѕвездичките на Пинк“, веќе немаме таленти, погледнете ги трите видеа во продолжение.

Во првата емисија настапуваа Мина Блажев и Александра Трајческа.

12-годишната Александра од Прилеп ја пееше „Like I’m Gonna Lose You“ од Меган Трејнор и со својот глас ги стопли срцата на членовите од жирито.


Мина Блажев од Скопје, имаше одличен настап со песната „This is a man’s world“ со која ги фасцинираше судиите.


Mina Blažev – It's A Man's Man's Man's World by PinkoveZvezdiceTV