Home ЗАБАВА Секојдневие Ова се најкул родителите во светот: Рекреираат филмски сцени заедно со нивното...

Ова се најкул родителите во светот: Рекреираат филмски сцени заедно со нивното бебе (фото)

SHARE

Лили и Леон МекКи откако се преселиле од Нов Зеланд во Сиднеј очигледно имале многу празни кутии па пронашле инвентивен начин да ги искористат.

Наместо да ги фрлат кутиите, тие одлучиле да ги искористат за рекреирање на најпознатите филмски сцени.

А, во нивната супер идеја главната улога ја има нивното бебе Орсон.

Првата фотографија која ја направиле била сцена од филмот „The Life Domestic“ , а луѓето веднаш барале нови фотографии од нив.

„Сакавме нашиот неред и новата обврска како родители да ја направиме многу поинтересна и верувам дека успеавме во тоа“, вели Лили.

Ги препознавте ли филмските хитови низ овие фотографии?

The Good, the Bad, and the Ugly

Jaws

Alien

Star Wars

Castaway

Apollo 13

Die Hard

The Dark Knight

Home Alone

Jurassic Park

Indiana Jones and the Temple of Doom

Terminator 2: Judgment Day

РЕКЛАМИ:
Loading...