Home INFO Овие познати актери ја посетувале Плејбој палатата на Хефнер преку подземни...

Овие познати актери ја посетувале Плејбој палатата на Хефнер преку подземни ходници

реклама:G Natural

„Плејбој“ палатата на покојниот Хју Хефнер имала тајни пролази кои водат до куќите на бројни познати личности, вклучувајќи го Џек Николсон, Ворен Бити, Кирк Даглас, Џејмс Кан.

Уредниците на магазинот „Плејбој“ ја откриваат оваа интересна информација во врска со познатата палата на Хју која е прочуена по хедонистичките журки со „зајачици“.

За доаѓањето на тие забави за биде поедноставно, под палатата постоеле тунели што ги поврзуваат куќите на познати ѕвезди.

Повеќе вработени во магазинот не знаеле дека постојат вакви подземни тунели, па трагајќи низ архивите нашле нацрт план и фотографии.

Николсон, Кан, Бити и Даглас сите живееле во близина на „Плејбој“ палатата во периодот меѓу 70-тите и 80-тите, а според неофицијални ионформации, тунелите биле затворени во 1989 година.

РЕКЛАМИ:Hotel Premier Bansko „ЛОТУЛС - МАКИТА ПРЕЗЕНТАЦИЈА“