Home LIFE STYLE Овие прашања мажите се плашат да им ги постават на жените

Овие прашања мажите се плашат да им ги постават на жените

SHARE

Постојат прашања кои мажите никогаш не би ги поставиле иако тоа би го сакале.

Не само зошто им е непријатно, туку и дека се плашат од реакцијата на нивните партнерки.

Неколку мажи открија што се плашат да ги прашаат жените:

Групен секс

„Групниот секс би бил лудо искуство, но никогаш не сум имал девојка која би можел да ја прашам. Ми беше потребно многу алкохол за да го признаам тоа“.

Орален секс

„Понекогаш сакам само орален секс, но не се осудувам да го побарам тоа, зошто би се чуствувал дека само јас сакам да бидам задоволен“.

Врзување

„Секогаш сум сакал да заврзам девојка, но никогаш до сега не сум ја прашал дали би сакала и таа такво нешто. Се плашам дека ќе се случи нешто лошо ако идеата не и се допадне.“

Запалено светло

„Сакам да го оставам светлото запалено секој пат додека имаме секс“.

РЕКЛАМИ:
Loading...