Home ЗАБАВА Овој „Pokemon Go“ играч тврди дека ги фатил сите покемони

Овој „Pokemon Go“ играч тврди дека ги фатил сите покемони

SHARE

Во целиот свет владеее „Pokemon Go“ заразата која ги подели друштвата на такви кои за еден акаунт би продале бубрег и оние против кои распишуваат петици за да се забрани играта.

Треба да се признае дека трендот ги натера луѓето да излезат на улица и да соберат што повеќе покемони, а на еден играч изгледа и му успеало.

Ник Јонсон тврди дека ги фатил сите 142 покемони на територијата на САД.

покемон

Самиот признава дека има многу повеќе, некои од нив се и тајни, додека некои можат да се најдат само на одредени места во светот.

Кажува дека играл по 8 часа во денот, најчесто кога ќе му завршело работното време.

Апликацијата за здравје на неговиот iPhone израчунала дека Ник во просек изодел 13 километри откако играта е пуштена.

покемон игра