Home СПОРТ Фудбал Панчев е посредникот: Браќата Бабунски заеднo во Црвена Ѕвезда?

Панчев е посредникот: Браќата Бабунски заеднo во Црвена Ѕвезда?

Српските медиуми информираат дека веќе се направени првичните контакти.

Фудбалерите на Барселона Б (Давид) и Фуенлабрада (Дориан), би можеле да се преселат во еден од најдобрите клубови на Балканот, Црвена Ѕвезда.

Нивните менаџери веќе имале првични разговори со луѓето од управата на српскиот клуб, а добрите препораки за нив биле од Дарко Панчев и Илија Најдоски.

Повеќе спорт: sport365.mk