Home ЗАБАВА Видео Пародија на новиот iPhone 5 (видео)

Пародија на новиот iPhone 5 (видео)

SHARE

Непосредно пред претстацување на најновиот iPhone 5 на YouTube се појави пародија на ова случување.

Интересно е што на снимката може да се види и холограм на починатиот Стив Џобс кој се појавува на промоцијата.

Новиот iPhone5 погледнете го ОВДЕ!

РЕКЛАМИ:
Loading...