Home INFO Патување од соништата! Погледнете каков луксуз крие овој крузер!

Патување од соништата! Погледнете каков луксуз крие овој крузер!

SHARE
Фото: royalcarribean.com

Најголемиот крузер на светот веќе плови по Медитеранот.

”Морска Симфонија” се градел цели 3 години. Долг е 362 метри а неговиот капацитет е околу 9000 луѓе, вклучувајки го и персоналот од 2000 вработени.

Фото: royalcarribean.com
Фото: royalcarribean.com

Овој брод нуди низа ексклузивни услуги, а од видеото подолу погледнете како изгледа неговата внатрешност.

РЕКЛАМИ: