Home ЗАБАВА Видео Пијан отишол во тоалет, другарите го нашле во ваква поза (видео)

Пијан отишол во тоалет, другарите го нашле во ваква поза (видео)

SHARE

Конзумирањето на алкохол е дисциплина во која многумина сакаат да се натпреваруваат, но кога ќе испиете премногу, дури и одењето во тоалет може да биде голем проблем.

Тоа е случај и со ова момче кое другарите го снимиле затоа што „колабирал“ за време на уринирање, а затоа што во тоалетот немало доволно место да се падне на под, тој се заглавил во неверојатно смешна поза.

РЕКЛАМИ:
Loading...