Home ЗАБАВА Tv + Reality Плачеше за прошка во „Ѕвездите на Гранд“, а пред 3 години јавно...

Плачеше за прошка во „Ѕвездите на Гранд“, а пред 3 години јавно ја срамеше девојката (видео)

SHARE

Балканот со денови зборува за Александар Стевановски од Крива Паланка кој се пријави на „Ѕвездите на Гранд“ само за да се смири со екс девојката.

Но, малкумина знаат дека пред околу 3 години тој јавно ја срамеше Бојана со видео од нивен разговор на телефон поставено на Фејсбук, која потоа го пријави во полиција.

Погледнете како Александар се онедусва со екс девојката пред три години и зошто таа му врати на овој начин.