Home ЗАБАВА Видео Плашливо излезе на сцената, а потоа публиката ја дигна на нозе (видео)

Плашливо излезе на сцената, а потоа публиката ја дигна на нозе (видео)

SHARE

Понекогаш нечиј изглед може многу да не излаже.

Тоа го докажаа и сестрите Петрик, кои се неверојатни пејачки, иако никој тоа не би го помислил за помладата.

Сестрите Петрик од Киев на концерот одржан во сеќавање на Михаил Воронин излегле на сцената и заедно ја отпеале песната „Can’t Live“ од Мараја Кери.

Кога малата Викторија застанала покрај својата сестра Анастасија, била многу исплашена, се додека не запеала.

И никој не очекувал дека ќе пее така добро. Пибликата на крајот на нивната изведба им скандирала.

Слушнете и сами:

РЕКЛАМИ:
Loading...