Home ЗАБАВА Занимливости Почуствувал дека некој го набљудува, а потоа ја снимил оваа страшна фотографија

Почуствувал дека некој го набљудува, а потоа ја снимил оваа страшна фотографија

SHARE

Морничава фотографија на која се гледа човечки лик направил авсралијанецот, Дејвд Брокс кој планинарел недалеку од Куенсланда.

Во еден момент почуствувал некој притисок, како некој да го набљудува од далечина.

Се свртел, но таму немало никој.

Кога стигнал дома, ја погледнал фотографијата и забележал човечки лик и се исплашил бидејќи овој дел од шумата е познат по честите самоубиства.

човечки лик

човечки лик

РЕКЛАМИ: ---