Home ЗАБАВА Видео Погледнете ја реакцијата на водителката за време на вчерашниот земјотрес (видео)

Погледнете ја реакцијата на водителката за време на вчерашниот земјотрес (видео)

SHARE

Вчерашниот земјотрес што се случи во 14 часот начека една македонска водителка како води програма во живо.

Погледнете ја реакцијата на водителката и коментарот на гледачот.

РЕКЛАМИ:
Loading...